De samenwerking tussen FCZSW en ZITO|TEER loopt voor het 2e achtereenvolgende jaar. De directie bestaat uit Fred Henneke en Piet Zwart.

ZITO|TEER is specialist in alles op het gebied van verpakkingsmateriaal en magazijninrichting.

Het assortiment laat zich het beste samenvatten als verpakkingsmaterialen, disposables, interne transportmiddelen en opslagtechnieken. Het bedrijf staat momenteel volop in de publiciteit. Deze maand is ZITO|TEER genomineerd voor de Zaanse startersprijs.

Op dinsdag 1 november wordt tijdens de 28ste Zaanse Ondernemersdag in het Zaantheater de winnaar bekend gemaakt van de negende Zaanse Startersprijs. De winnaar ontvangt naast de eeuwige roem een geldbedrag van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness t.w.v. € 1.599 en een kunstwerk als herinnering. De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm over hun bedrijf. De prijs zal worden overhandigd door Dennis Straat, wethouder gemeente Zaanstad.

Zoals de meesten inmiddels wel weten gaat ZITO|TEER verhuizen van de Eendrachtstraat 2a in Wormer naar het nieuwe pand op de Jufferstraat 1 in Zaandam. Vanaf dat moment is het bedrijf  volop operationeel. Voor meer informatie over het bedrijf en de openingstijden kunt u meer lezen op de website www.zitoteer.nl

Foto: FCZSW voorzitter Ralph Kerssens en Fred Henneke, mede eigenaar  van ZITO|TEER

oktober 28, 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.