COVEBO uitzendgroep met haar vestiging op het Noorderveld in Wormerveer maakt twee partijen blij. Zowel zaalvoetbalclub FCZSW als voetbalclub Blauw-Wit profiteren van de sponsoring van deze landelijk werkende uitzendorganisatie. De sponsoring bestaat onder andere uit shirtreclame op alle FCZSW/COVEBO-teams en bordreclame bij Blauw-Wit.
De vestiging van COVEBO aan de Roode Wildemanweg 23 in Wormerveer is 1 van de 29 vestigingen in Nederland en bedient heel Noord-Holland.
COVEBO uitzendgroep is gespecialiseerd in Bouw & Techniek en houdt zich dagelijks bezig met onder andere het werven, plaatsen, bemiddelen van timmermannen, schilders, lassers, slopers, bouwopruimers en asbestsaneerders. Het wordt voor de opdrachtgevers en werknemers allemaal tot in de puntjes geregeld. COVEBO staat voor ´Gewoon Goed Geregeld´ en dat merkt u direct als u contact opneemt met Cees Ottens of Lisanna de Haas of de andere collega´s van COVEBO.
De samenwerking tussen FCZSW en Blauw-Wit krijgt door de sponsoring van COVEBO in een driehoeksverhouding alle kans om uit te groeien tot een WIN-WIN-WIN situatie.
foto;v.l.n.r. Ralph Kerssens (FCZSW), Cees Ottens en Lisanna de Haas van COVEBO en Sytze ten Wolde (Blauw-Wit)

november 5, 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.