Zaanstad- Donderdag avond 13 juli het laatste wapenfeit voor de nieuwe jo17 van FC Zaanstreek. De vroege voorbereiding is al enige weken geleden gestart maar vanavond een laatste testcase tegen de leeftijdsgenoten van HV/Veerhuys uit Hoorn. Ook de geelblauwen hebben een team dat bestaat uit eerstejaars spelers die seizoen 2023/2024 in de topklasse zullen uitkomen.

Het duel wordt gespeeld in sporthal De Koog in Koog aan de Zaan en begint om 19;30 uur. Olcay zal de mannen nog een laatste keer willen zien en wil het duel wedstrijdecht beleven.  “Er is een prima scheidsrechter op het duel gezet. Erwin Moerbeek zal het duel leiden. Ik wil zien waar de ploeg staat en eveneens nog wat spelers zien voordat we gaan melden wie er starten in de jo17-1 en jo17-2.  De vraag is ook of het überhaupt mogelijk is want de spoeling voor twee teams is iets aan de dunne kant”.

Voor het aankomend seizoen heeft FC Zaanstreek zich met twee teams ingeschreven. De jo17-1 zal op vrijdag avond in de topklasse uitkomen en speelt de thuiswedstrijden in het sportcentrum Trias in Krommenie. Op de woensdag avond speelt de jo17-2 de vaste thuiswedstrijden in sporthal Wormer.

juli 13, 2023