Zaandam- In Sporthal de Tref won FC Zaanstreek jo17-1 op overtuigende wijze van FC Zaanstad jo17-1. Er werd dik verdiend gewonnen en nog eens met veel doelpunten voor ook. Er is veel scorend vermogen maar alleen wanneer je het achterin dicht weet te houden kun je tot succes komen. Er stond een uitslag van 1-5 op het scorebord en dat betekende de eerste punten van het seizoen. In het ongebruikelijke geel zwarte uittenue werd dat succes dan ook behaald.

Eerder nog moest de ploeg wennen aan het zaalvoetbal maar inmiddels weten de mannen van coach Turhan wat er van hen verwacht wordt. Op vrijdag 29 oktober speelt de jo-17 in Monnickendam tegen `t Spil jo17-1 dat als gelijkwaardig kan worden ingeschat. Maar alleen als we elkaar goed coachen, er goed wordt omgeschakeld en de teamorganisatie wordt behouden kan er een mooi resultaat behaald worden.

Deze punten kan ons niet meer worden ontnomen en op naar de volgende punten. Tygo, Rick, VIggo, Sem, Klaas, Omay, David, Bjarne en Jim heel veel succes verder dit seizoen en gefeliciteerd met de eerste overwinning.

 

oktober 11, 2021