Wormer- Vrijdag 2 juni begint de selectie van FC Zaanstreek 1 al met oefenen. In sporthal Wormer komen de spelers bijeen voor het nieuwe zaalvoetbalseizoen 2023/2024. Een aantal testspelers maken vanavond hun opwachting in de hoop van toegevoegde waarde te kunnen zijn. FC Zaanstreek 1 komt volgend jaar uit in de A-categorie-hoofdklasse- van de zaalvoetbalcompetitie van de KNVB.

Om 20:00 uur betreden de mannen het speelveld voor de warming up om rond de klok van 20;30 uur af te trappen tegen topklasser FC Golden Stars 1 uit Amsterdam. Omdat een enkele speler en keeper vertrekt is het zaak om wat spelers te testen in de hoop dat er voor 15 juni 2023 nog versterkt kan worden. Trainer Mohammed Benaya en begeleider Moussa willen ook volgend seizoen een volwaardige selectie hebben om goed mee te doen in de hoofdklasse.

Ook vorig seizoen oefende FC Zaanstreek 1 al eens tegen FC Golden Stars 1. Een heen en terug wedstrijd. Toen deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. In week 23 speelt het nog uit tegen Hovocubo 2 en uit bij ZVC Veenendaal 1. Exacte datum en tijd voor deze wedstrijden zijn nog niet bekend.

juni 2, 2023