Purmerend- De Futsal Talent Cup onder 17 en onder 15 zitten vol!

De leeftijdscategorie onder 13 en onder 11 hebben ieder nog 2 plekken beschikbaar. Dus meld je team snel aan vóór 18 maart 2023.

We verwelkomen:
rksv TOB, AFC’34, ASV Arsenal, FC Marlène (J), FC Marlène (M), FC Zaanstreek, Football Academy Netherlands, Fortuna Wormerveer, Future Soccer Academy (BE), HV Veerhuys, HZV Het Vennewater, KFC, MSV Zeemacht, Nieuweboer, Purmersteijn, rkav Volendam, sv Koedijk, Vrone, ZVG/Cagemax
Programma 2023
De Futsal Talent Cup events worden gehouden in sporthal de Beuk te Purmerend. De Futsal Talent Cup event is een toernooi voor de zaal- en veldvoetbal jeugdtop.

 Futsal4All

Dé organisator van zaalvoetbalevents voor iedereen. Van schoolkids en talentvolle jongens- en meidenteams tot en met de absolute zaalvoetbal-top van Nederland.

Kortom: zaalvoetbal voor iedereen en op elk niveau.

Wie zijn ze?

Sinds 2012 organiseert Futsal4All unieke zaalvoetbalevents. Waarom? Omdat we knettergek van voetbal zijn en van zaalvoetbal in het bijzonder. Iedereen kan zijn of haar akka’s, panna’s, passes en precisieschoten vertonen tijdens een van onze toernooien.

In onze visie is zaalvoetbal voor iedereen. Maar het gaat ons om veel meer dan alleen de sport, de spanning, het spektakel en de winst. Teamspirit, talentontwikkeling en nieuwe sociale contacten opdoen zijn minstens zo belangrijk.

Zaalvoetbal zien wij als onze maatschappelijke bijdrage. Onze aandacht gaat daarbij in het bijzonder uit naar de jeugd. Met onze events bieden we jongeren een belangrijke stimulans op vele fronten.

En dat geldt niet alleen voor de spelers op het veld. Ook bij de organisatie van onze evenementen vinden we de inzet van jongeren belangrijk. Bijvoorbeeld in de vorm van praktijkstages.

Wat doen ze?

Bij Futsal4All organiseren we zaalvoetbalevents op vele niveaus. Bijvoorbeeld toernooien voor leerlingen van het basisonderwijs. Zoals de Waterland Cup, dat is uitgegroeid tot hét schoolzaalvoetbaltoernooi van regio Waterland.

Maar ook de Futsal Talent Cup: een spectaculaire serie toernooien in diverse leeftijdscategorieën. Waar de Nederlandse jeugdtop een podium vindt om zijn of haar zaalvoetbaltalent te tonen en te strijden om de winst.

maart 9, 2023