Zaanstad- De veteranen van het 7 tegen 7 voetbal FCZSW/FC Zaanstreek 35+ en dames 1 gaan zich opmaken voor het 4e ICGT Bedrijventoernooi, dat op zaterdag 4 juni 2022 wordt georganiseerd. Onze dames 1 gaat spelen op zondag ochtend 5 juni. Hieronder het laatste nieuws dat wij afgelopen weekend in mailvorm toegestuurd kregen.

Om het toernooi in goede banen te leiden is dit programmaboekje opgesteld met relevante informatie. Tijdens dit unieke evenement staat gezelligheid en sportiviteit voorop. Meedoen is belangrijker dan winnen. Wij verzoeken je vriendelijk om deze informatie te delen met je teamleden.

Aanmelden

De eerste wedstrijden van het toernooi starten om 19:00 uur. Bij het wedstrijdsecretariaat kan de teambegeleider zich aanmelden om 18:30 uur. Het verzoek is om na het aanmelden direct om te kleden in de aangegeven kleedkamer!

Korfbal kleedkamers

Wij mogen gebruik maken van de kleedkamers van de Korfbalvereniging. Deze kleedkamers bevinden zich bij veld D1 en zijn vanuit het Sportpark bereikbaar.

Toernooi

Om 19:00 uur starten de eerste wedstrijden. Elk team speelt 3 wedstrijden op veld C.

EHBO

De EHBO-post staat opgesteld op het ICGT-Plaza.

Roken

Roken is in de feesttent en andere binnenruimten niet toegestaan. Door overheidsinstanties wordt hierop gecontroleerd en per overtreding hoge boetes uitgedeeld. Een overtreder riskeert verwijdering van het terrein (zero-tolerance).

Feesttent

De grote feesttent staat opgesteld op het ICGT-Plaza.

Voor zaterdag staan de volgende artiesten op het programma

+ Starkoo

+ Boys R Back

+ Foute Boel!

Wij rekenen op jullie medewerking om er weer een geweldige avond van te maken, wij hebben er in ieder geval zin in!

Met sportieve groet,

Ps Op zaterdagavond 4juni is nog 1 plaats beschikbaar voor het heren 35+ toernooi, die start om 19:00 uur en er worden 3 wedstrijden gespeeld van 20 minuten. Weet je een team laat het ons dan weten.

mei 31, 2022