Zaanstad- Onze zaalvoetbalvereniging zal weer aanwezig zijn met voetbalactiviteiten bij de Zaanse Experience. Volgende week start de vakantie en valt er op gebied van sport en bewegen genoeg te doen.

Voor alle kinderen in Zaanstad is dit jaar het meivakantie uitstapje: de Zaanse Lente Experience. Op 7 verschillende locaties, van het Rosariumpark in Zaanstad-Noord tot het Darwinpark in Zaanstad-Zuid.

Gedurende 8 dagen heeft Sportbedrijf Zaanstad samen met een aantal clubs, organisaties en verenigingen een geweldig afwisselend programma samengesteld met uiteenlopende activiteiten als beeldhouwen, schaken, handbal, vechtsport, trommelen en tekenen maar ook voetballen om de kinderen te laten bewegen, beleven, ontdekken en genieten. De dagen en locaties waar je ons kunt vinden zijn:

Week 17

Maandag 26 april 13.00-15.00 uur Rosariumpark/Krommenie
Donderdag 29 april 13.00-15.30 uur Darwinpark/sportveld naast Sporthal Zaanstad Zuid (Zaandam)

Week 18

Maandag 3 mei 13.00- 15.00 uur Rosariumpark/ Krommenie
Woensdag 5 mei 10-12.00 uur Saenstroom/ Wormerveer
Vrijdag 7 mei 13.00-15.30 uur de Meander/ Assendelft (Saendelft)

In de voorgaande edities heeft de organisatie gemerkt dat de aanbieders tijdens de experience veel nieuwe toekomstige leden leren kennen, hun activiteit promoten en de naamsbekendheid vergroten. Dat geldt ook voor Zaalvoetbalvereniging FC Zaanstreek. We hopen iedereen te zien, kom gezellig langs en mochten jullie vragen hebben schroom je niet deze te stellen. E-mailen kan op info@fczaanstreek.nl