Zaandam- Na het duel van het eerste team in sporthal Zaanstad Zuid traden de heren 4 aan tegen FC Zaanstad. Na de 3-7 zeperd in sporthal De Tref in Zaandam tegen hekkensluiter The Match 4 was het nu tijd om de punten te pakken. Iets wat ook al werd gedaan in de eerste wedstrijd van het seizoen. Toen werd zvv Oudenaren 1 keurig met 1-3 verslagen. In het reserveshirt werd vrijdagavond 30 september 2022 dan ook overtuigend gewonnen.

Vrijdag 29 september werd zakelijk afgerekend met FC Zaanstad en werd het duel gedomineerd. De heren van the new Great Old 4 wonnen met 2-8 en boekten de tweede zege in vier gespeelde wedstrijden. Een redelijke tussenstand voor de mannen van aanvoerder Guillermo Ware. De tweede klasse kent met FC Zaanstreek 3 en 4 ongeveer drie gelijkwaardige ploegen. Daarin spelen ook nog eens de sterke teams van The Match 2-3 en 4 die dit jaar duidelijk domineren. Deze week staat er voor FC Zaanstreek 4 geen wedstrijd op de planning en kunnen de heren hun rust pakken.

De volgende wedstrijd is op maandag 10 oktober om 21:20 uur in de Breedtesporthal de Koog in Koog aan de Zaan. Dan maken de heren van aanvoerder Guillermo zich op voor het duel The Counters 7 vs FC Zaanstreek 4.

oktober 2, 2022