Wormer- Op het tweede Zaanse Kerstzaalvoetbal Toernooi in sporthal Wormer wist FC Zaanstreek zich ternauwernood te plaatsen voor de finaledag op vrijdag 30 december. Op doelsaldo wist the new Great Old zich als tweede te plaatsen.

Het viel niet mee om te voetballen tegen sterke ploegen. Op voorhand was het voor de spelers lastig in te schatten wat voor tegenstanders er in het veld zouden staan. De eerste pot tegen zvv Zaandijk ging in de eerste tien minuten erg stroef. Er werd na een kwartier spelen tegen een 2-0 achterstand aangekeken maar deze werd op knappe wijze omgezet in 2-2. In de slotfase werd de boel op de helft van de tegenstander vastgezet maar een winnende treffer leverde dat niet op.

Het tweede duel tegen KFC- een van de titelkandidaten voor het Zaans Kerstzaalvoetbaltoernooi- won riant met 0-3 van onze mannen. Vrijwel kansloos kon er geen vuist gemaakt worden tegen het zuinig en scherp spelende blauw rood uit Koog aan de Zaan. Een nederlaag waar niets op af te dingen was.

Het laatste duel tegen vv Assendelft werd met 2-6 gewonnen. En dit was een belangrijke zege want zowel ZVV Zaandijk als FC Zaanstreek behaalden 4 punten. Het doelsaldo was gelijk- beide +1- maar doordat FC Zaanstreek meer doelpunten voor had gescoord- +8- werd de FC tweede in de poule en mag het zich op vrijdag 30 december voor de finaledag melden in sporthal Wormer.

Uitslagen

zvv Zaandijk 1- FC Zaanstreek 1 2-2

FC Zaanstreek- KFC 0-3

vv Assendelft 1- FC Zaanstreek 1 2-6

 

Meer foto`s staan op de social media pagina`s FC Zaanstreek.

december 22, 2022