Zaanstad- Het vlaggeschip van de vereniging, FC Zaanstreek 1 gaat voor een oefenduel aankomende vrijdag richting de Amsterdamse Sporthallen Zuid. Daar speelt het een eerste oefenwedstrijd in de aanloop naar de oefencampagne voor het seizoen 2021/`22. De heren van aanvoerder Mouad ben Chekh komen het aankomende seizoen in de 1e klasse KNVB uit. De wedstrijd zal in hal 3 worden afgewerkt op vrijdag 25 juni en de aftrap is om 21:00 uur.

Wat het volledige oefenschema zal zijn is nog niet bekend maar om goed beslagen ten ijs te komen staan er wat oefenduels en contacten uit en zal er ongetwijfeld een oefenprogramma volgen. De start van de competitie zal begin september zijn.

De Sporthallen Zuid vormen sinds 1975 een groot sportcomplex gelegen aan het Burgerweeshuispad en het IJsbaanpad in Amsterdam-Zuid. In de omgeving zijn vele andere sportvoorzieningen zoals het Olympisch Stadion, het Sportpark Zuid met het Frans Otten Stadion en het Sportpark De Schinkel met de voetbalclub ASV Arsenal. Het adres isBurgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam. De hal sluit om 23:00 uur en is voor vragen bereikbaar op 020 251 7700.