Wormer- En dan is de zaalvoetbalcompetitie toch echt van start gegaan. Op maandag 31 januari werden de eerste wedstrijden van het nieuwe jaar gespeeld. In Sporthal Wormer aan de Spatterstraat in Wormer was het als vanouds weer genieten.

De wedstrijden stonden onder leiding van `goodold` Piet Keetman die de vaste tijdwaarnemer aldaar is. De eerste twee duels werden geleid door scheidsrechter Erik Wierenga, de laatste twee door Olaf Timmer. Beide twee scheidsrechters die leven voor het zaalvoetbal spelletje. De eerste wedstrijd begon om 19;00 uur en werd door FC Zaanstreek 11 gespeeld. In de 5e klasse van de Koepel Zaalvoetbal Zaanstreek (KZZ) was het duidelijk even wennen geblazen. In de tweede helft was de organisatie weg en liepen de Zaankanters tegen een onnodige 3-9 nederlaag op, daar waar het vlak na rust nog 3-3 stond.

De wedstrijd erna was een erg spannende. Koploper FC Zaanstreek 4 speelde tegen het complete G.V.O. Het werd een vermakelijke pot zaalvoetbal met een terechte uitslag van 4-4.

Om 20.40 uur was het de beurt aan FC Zaanstreek 8. Dat team won met 1-4 van het hoger geklasseerde Cafe `t Zonnetje 2 en meld zich inmiddels bij de subtop. De laatste vier duels gingen gewonnen na een moeizame seizoensopening.

Hieronder de uitslagen en wat foto`s van de duels. Huisfotograaf Theo van Vlaanderen was aanwezig om de 3 wedstrijden vast te leggen. Deze foto`s komen in ieder geval op de social media kanalen te staan. Ga dus snel naar de facebook en instagram pagina van FC Zaanstreek.

ma 31-01 19:00 uur Vijfde klasse A FC Zaanstreek/COVEBO 11 – The Counters 13 (scheidsrechter E.Wieringa) 3-9
ma 31-01 19:50 uur Tweede klasse GVO 1 – FC Zaanstreek/COVEBO 4 (scheidsrechter E.Wieringa) 4-4
ma 31-01 20:40 uur Vierde klasse Cafe ’t Zonnetje 2 – FC Zaanstreek/COVEBO 8 (scheidsrechter O. Timmer) 1-4

februari 1, 2022