Zaandam- Het eerstvolgende thuisduel van FC Zaanstreek is het duel tegen AGB op vrijdag 5 november 2021. Dan speelt het vlaggenschip om 20;25 uur in Sporthal Zaanstad-Zuid in Zaandam tegen het Amsterdamse AGB. De ploeg van Mohamed Benaya is op dit moment twee weken vrij en speelt volgende week vrijdag een uitwedstrijd tegen het ongeslagen sv Parkstad.

Momenteel staan de Zaankanters op een tweede plek en is ARA CORA Kingdom de nieuwe koploper. Die ploeg versloeg op 15 oktober FC Zaandam in Amsterdam met 7-3. Eerder speelde die ploeg een keer gelijk- 4-4 in het uitduel met WV-HEDW en won het met 4-6 van avv Zeeburgia 2 en versloeg het  asv Arsenal met 6-4. Dat betekent dat de  Amsterdammers genoeg scorend vermogen hebben met een gemiddeld aantal doelpunten voor van 6 treffers per duel. Ook slikt de ploeg gemiddels 4 tegentreffers dus de kansen liggen er.

Volgende week vrijdag gaan onze mannen een zware uitwedstrijd tegemoet in sporthal Ookmeer in Amsterdam. Op vrijdag 29 oktober speelt de ploeg van Mohamed Benaya om 20;00 uur tegen sv Parkstad dat net als FC Zaanstreek alle drie de duels won. De Amsterdammers wonnen met 2-4 bij AGB, wonnen thuis met 5-3 van avv Zeeburgia 2 en zegevierden met 7-2 ten koste van DEVO`58.

oktober 21, 2021