Zaandam- Na twee gewonnen duels in de 1e klasse-B heeft FC Zaanstreek 6 punten en de volle buit tot op heden binnen. De kraker tegen FC Zaanstad 1 werd gespeeld in sporthal De Tref in Zaandam en ook de eerste officiƫle thuiswedstrijd werd in diezelfde sporthal gespeeld. Dan zal de formatie van Mohamed Benaya weer voor een goed resultaat willen gaan, wetende dat de 1e periode titel de eerste prijs is om te kunnen bemachtigen. Die geeft recht op promotiewedstrijden.

Het eerstvolgende duel staat pas over twee weken op het programma. Dan wordt er weer volledig in de vertrouwde omgeving van sporthal Zaanstad-Zuid in Zaandam gespeeld. Op vrijdag 15 oktober staat het 3e duel van de competitie op de planning. Dan komt het Amsterdamse DEVO`58 op bezoek op De Weer 26 in Zaandam. De Amsterdammers verloren vrijdag 24 september het uitduel met het sterke sv Parkstad met 7-2. Het eerste (thuis) duel op vrijdag 17 september werd goed begonnen met een 4-3 zege op avv Zeeburgia 2.

Het duel van vrijdag 15 oktober begint om 2o:20 uur. Het adres van Sporthal Zaanstad-Zuid is : De Weer 26. 1504 AH Zaandam. Kom onze boys gezellig aanmoedigen in de fraaie sporthal in de Zaandamse wijk Poelenburg.

september 28, 2021