Een woord van de sponsor: Fred Henneke, eigenaar van onze naamsponsor ZITO|TEER

“Er is een tijd van komen en een tijd van gaan….”

Dat geldt voor vele zaken in het leven, maar zeker ook in het zakenleven. Zo kwamen wij in 2011 aan op de Eendrachtstraat in Wormer, maar gingen wij afgelopen november 2016 alweer weg om een nieuw en aanzienlijk groter bedrijfspand te betrekken op de Jufferstraat 1 te Zaandam. Maar liefst 1600 m2 magazijnruimte, 300 m2 aan showroom en 200 m2 aan modern kantoor zorgen er voor dat we alle ruimte hebben om door te groeien, met en door onze relaties.

In onze showroom kunt u terecht voor verpakkingsmachines zoals palletwikkelmachines, automatische tapemachines en omsnoeringsmachines, maar zeker ook voor veilgheidsschoenen en alle andere persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast zijn wij experts op het gebied van verpakkingen voor zowel de industrie als de horeca ondernemer of retailer en richten wij tegen elk budget magazijnen in met meubelen en/of stellingmateriaal. Voeg daar ons enthousiast en kundig personeel en de beste koffie van de Zaanstreek aan toe, en er staat ondernemers niets meer in de weg eens een “bakkie te komen doen”.

Ook op sponsorgebied is de tijd van gaan aangebroken. ZITO|TEER is vanaf het prilste begin betrokken geweest bij de club van voorzitter en oprichter Ralph Kerssens. Eerst als shirtsponsor en de afgelopen twee jaar als naamsponsor.

Mede dankzij de ruime sponsorpool is FCZSW uitgegroeid tot een mooie vereniging met een behoorlijk aantal elftallen. ZITO|TEER is trots deelgenoot te zijn geweest van de groei en bloei van deze zaalvoetbalvereniging.

Wij wensen FCZSW de komende jaren alle goeds en vergeet niet die bak koffie bij ons te komen halen en ons mooie assortiment te bewonderen!

maart 14, 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.