Zaanstad- Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er een team meedoet aan de Zaanstad Cup. Wat zijn we blij dat net op tijd heel veel maatregelen versoepeld worden en dat we weer naar een normale maatschappij gaan waarin we in ieder geval kunnen gaan genieten van de FEBO Zaanstad Cup van 6 tot en met 10 juli a.s op het complex van WSV`30. Maar dit jaarlijkse Zaanse voetbalfeest gaat vooral door dankzij de deelname van nagenoeg alle clubs uit de Zaanstreek en de steun van vele sponsors.

Zo kon het geschieden dat het plan van Sportsgen voor de ZaanstadCup, dat eind 2020 werd bedacht, waargemaakt kon worden. Dus daar gaan alle deelnemende selectie teams, waaronder ook FC Zaanstreek, bewust van genieten waarbij wordt begonnen met de loting (en bekenmaking van het wedstrijdschema) waar alle deelnemende clubs en sponsors voor worden uitgenodigd. De deelnemende teams zijn:

Heren: Fortuna Wormerveer (zat 1+zon 1), WSV`30, Sporting Krommenie, Blauw Wit W, rkvv Saenden, SVA, vv Assendelft, OFC (-23), vvv Westzaan (zat 1+zon 1), vv Jisp, vv Knollendam, FC Zaandam, zvv Zaandijk, sc Hercules Zaandam, sv Rood Wit Zaanstad (zat 1) RCZ (zat 1) FC Zaanstreek

Het toernooi zal worden gespeeld op het complex van WSV`30. Het adres van de club is; De Middenlijn 1531 LZ Wormer. Er zal worden gespeeld op een heel veld, 11 tegen 11 in wedstrijden van 2x 20 minuten. Er staan twee wedstrijden per speelavond op het programma.

 

juni 29, 2021