Zaandam- Aankomende vrijdag trapt het eerste team van FC Zaanstreek af voor de competitie. In de 1e klasse KNVB staat gelijk een derby op het programma want om 22;15 uur in sporthal De Tref staan FC Zaanstad en FC Zaanstreek tegenover elkaar. Twee ambitieuze teams die naar verwachting aan elkaar gewaagd zijn. FC Zaanstad speelde vrijdag 10 september voor de beker tegen topklasser zvvo Sandow uit Purmerend en ging in Sporthal de Beuk nipt met 5-3 onderuit.

De talentvolle ploeg zal het FC Zaanstreek 1 ongetwijfeld meer dan lastig gaan maken. The new Great Old zit verder ingedeeld met Os Lusitanos 3, AGB1, asv Arsenal 1, DEVO`581, Real Sranang 1, FC Zaanstad 1, FC Zaanstreek 1, avv Zeeburgia 2WV-HEDW 1. Op vrijdag 24 september ontvangt de ploeg van coach Mohamed Benaya de formatie van Real Sranang. Traditie getrouw hebben de Zaankanters het altijd lastig tegen dit team. Er kan gesproken worden over een loodzware start maar dan weet de ploeg gelijk waar het staat.

Het eerste thuisduel staat op de agenda voor: vrijdag 24 september 20;25 uur en wordt in sporthal de Tref in Zaandam afgewerkt. De eerstvolgende thuiswedstrijd op vrijdag 15 oktober zal weer in de vertrouwde Sporthal Zaanstad-Zuid in Zaandam gespeeld worden. Dan komt nieuwkomer DEVO`58 op bezoek.

september 16, 2021