Namens Futsal4All – de organisator van zaalvoetbalevents voor iedereen- is FC Zaanstreek uitgenodigd voor onderstaande Futsal Talent Cup events dat gehouden zal worden in sporthal de Beuk te Purmerend.

Er is een team van jo17 en jo15 dat gaat deelnemen aan het toernooi. Wil je graag onder onze naam meespelen dan is dat uiteraard mogelijk. Dit omdat het geen officiele competitie is. Een tenue wordt dan geregeld. We hebben nog ruimte voor een jo11 en jo15 team. Het adres van sporthal De Beuk is: Van IJsendijkstraat 365, 1442 LB Purmerend

De agenda is als volgt:

Maandag 25 april 2022 (meivakantie) Sporthal De Beuk in Purmerend

Futsal Talent Cup Onder -17

 

Dinsdag 26 april 2022 (meivakantie) Sporthal De Beuk in Purmerend

Futsal Talent Cup Onder -15

 

Donderdag 28 april 2022 (meivakantie) Sporthal De Beuk in Purmerend

Futsal Talent Cup Onder -13

 

Vrijdag 29 april 2022 (meivakantie) Sporthal De Beuk in Purmerend

Futsal Talent Cup Onder -11

De Futsal Talent Cup event is een toernooi voor veld- en zaalvoetbaljeugdtop. De teams strijden om de Futsal Talent Cup – wisselbeker! Naast de Futsal Talent Cup is er ook een prijs voor de talentvolste speler en talentvolste keeper.

Inschrijving

Meedoen aan een Futsal Talent Cup event kost €35,- per team. Ook is er voor elk deelnemend team een prijs! Via info@fczaanstreek.nl kunt u uw team vóór 28 maart 2022 aanmelden.

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u niet te lang te wachten met het aanmelden van uw team. Op de social mediakanalen van FC Zaanstreek vindt u alle benodigde informatie over de Futsal Talent Cup events. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag.