Zaanstad- De voetbal standaard ofwel voetbalzuil is een nieuwe mogelijkheid voor voetbalverenigingen om extra sponsor inkomsten te genereren. De voetbalpilaar, sportpilaar, sportzuil, voetbalzuil, ballenstandaard zijn veelgehoorde kreten. Maar voetbalzuil.nl gebruikt de meest gehoorde term voetbalzuil.

Verenigingen ontvangen een perfecte zuil met luxe bal standaard om de wedstrijdbal in te leggen. De zuil is gemaakt van hoogwaardig trespa en de ring is van hoogwaardig roestvrij staal. Een combinatie die jarenlang trouw dienst zal doen bij uw sportvereniging. De zuil is 35 cm breed, 35 cm diep en 85 cm hoog. Met een gewicht van 14 kg gemakkelijk om te verplaatsen en neer te zetten op de wedstrijddag en tijdens andere evenementen. De voetbalzuil is verkrijgbaar vanaf 350 euro.

Bij de prijs ingegrepen is de opmaak en levering van complete lay-out naar eigen wensen.  Er kan gekozen worden voor een full colour opdruk rondom, maar ook voor 2x het clublogo en en 2x logo van de sponsor. Of kies voor een ontwerp waarin het clublogo en het bedrijfslogo van de sponsoren is verwerkt én een verwisselbare magnetische lijst of van a4 formaat waarin u duidelijk zichtbaar op de wedstrijddag de naam of logo van de sponsor van de dag terug laat komen.

De sportpilaar kan de hele dag in het clubhuis staan en bijvoorbeeld voor de wedstrijd worden gebruikt als de teams het veld betreden. De mogelijkheden voor gebruik en de mogelijkheden zijn ongelimiteerd en de sponsorcommissie kan nieuwe inkomsten genereren. Wij regelen samen met jou de opdruk naar wens.

Wij denken graag met u mee en leveren bijvoorbeeld graag de wedstrijdballen mee die worden gesponsord of voorzien u graag van de pupil van de week ballen die ook met deze voetbalzuil gepresenteerd kunnen worden. Voor een minderprijs van € 50 is de zuil ook leverbaar in wit of zwart trespa indien je graag zelf de opdruk wilt verzorgen.

 

maart 11, 2022