Heemskerk- Het team van FC Zaanstreek dat meespeelt aan de Heemskerkse recreatie zaalvoetbalcompetitie hervat woensdag 11 januari 2023 de competitie. Het team met Zaanse heren speelt in de Waterakkers om 20:44 uur tegen Pizzaservice. Stichting Recreatiezaalvoetbal Heemskerk organiseert net als de KZZ al sinds jaar en dag een zaalvoetbalcompetitie. Daar speelt ook een FC Zaanstreek team mee en komt zo nu en dan eens op deze website ín the picture’. De wedstrijden in Heemskerk duren tweemaal 19 minuten.

Het laatste duel werd op woensdag 28 december gespeeld en dat betekent dat er twee weken terug voor het laatste is gespeeld. Het duel van vanavond is dan ook het eerste duel in het nieuwe jaar. Het vorige duel tegen Pizzaservice werd gewonnen.
De RZH Heemskerk is opgericht in 1986 en organiseert een eigen zaalvoetbalcompetitie in sporthal de Waterakkers in Heemskerk.We spelen recreatief zaalvoetbal op twee verschillende niveaus en op twee verschillende speelavonden. Met 4 poules, 56 teams, 6 scheidsrechters en 4 bestuursleden, hebben we een bloeiende vereniging. Sportiviteit en plezier, daar draait het om!
Woensdag 11 januari 2023
FC ZAANSTREEK / DE VAKMANNEN  – PIZZASERVICE.NL 20.44 – 21.22 S.Z. TIMMERWERKEN
januari 11, 2023