Ook aankomende seizoen blijft de sponsor COVEBO Zaalvoetbalvereniging FCZSW trouw. Dat betekent dat we ook het seizoen 2019/2020 blijven spelen onder de naam FCZSW/COVEBO. Beide partijen zijn verheugd de samenwerking te verlengen.

COVEBO uitzendgroep met haar vestiging op het Noorderveld in Wormerveer maakt twee partijen blij. Zowel zaalvoetbalclub FCZSW als voetbalclub cvv Blauw-Wit W profiteren van de sponsoring van deze landelijk werkende uitzendorganisatie. De sponsoring bestaat onder andere uit shirtreclame op alle FCZSW/COVEBO-teams en bordreclame bij cvv Blauw-Wit W, de club waarmee wordt samengewerkt.

De vestiging van COVEBO aan de Roode Wildemanweg 23 in Wormerveer is 1 van de 29 vestigingen in Nederland en bedient heel Noord-Holland. COVEBO uitzendgroep is gespecialiseerd in Bouw & Techniek en houdt zich dagelijks bezig met onder andere het werven, plaatsen, bemiddelen van timmermannen, schilders, lassers, slopers, bouwopruimers en asbestsaneerders. Het wordt voor de opdrachtgevers en werknemers allemaal tot in de puntjes geregeld. COVEBO staat voor ´Gewoon Goed Geregeld´ en dat merkt u direct als u contact opneemt met Cees Ottens of Lisanna de Haas of de andere collega´s van COVEBO.

De samenwerking tussen FCZSW en cvv Blauw-Wit W krijgt door de sponsoring van COVEBO in een driehoeksverhouding alle kans om uit te groeien tot een WIN-WIN-WIN situatie. Met de steun van COVEBO gaat FCZSW proberen te bouwen aan een nog mooiere toekomst. Er wordt ingezet op de jeugd en het 1e elftal dat probeert de hoofdklasse te behalen.

foto;v.l.n.r. Ralph Kerssens (FCZSW), Cees Ottens en Lisanna de Haas van COVEBO en Sytze ten Wolde (cvv Blauw-Wit W)

juni 17, 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.