Zaanstad- Ook het seizoen 2020/21 gaat de boeken in als een bijzonder jaar. Het nieuwe zaalvoetbalseizoen staat weer voor de deur en laten we hopen dat er na twee afgebroken seizoenen weer eens een normaal een competitie kan worden uitgespeeld. Ook dit jaar verwelkomen we weer wat nieuwe teams en spelers. Voor de (nieuwe) spelers die hun contributie nog moeten over te maken vermelden we hierbij de gegevens voor de administratieve afhandeling.

Ons rekeningnummer t.n.v. Zaalvoetbalvereniging FCZSW/FC Zaanstreek is: Iban nummer is nl52 rabo 0302 7406 78. KNVB leden betalen 150 euro, jeugdleden 125 euro per persoon, KZZ leden 115 euro per seizoen.

Hopelijk kunnen we jou weer snel in en rondom de zalen begroeten. En het ziet ernaar uit dat dit binnenkort zal gaan gebeuren! Mochten er vragen zijn dan vernemen we dat graag. Ook dit jaar geldt weer; No pay, no game. Leden van wie de contributie nog niet is voldaan zijn dan ook nog niet speelgerechtigd voor het aankomende zaalvoetbalseizoen 2021/`22. Wij vertrouwen erop dat een ieder zich van zijn sportiefste kant laat zijn zodat wij als gezonde zaalvoetbalvereniging door het leven kunnen blijven gaan.

juli 19, 2021