Zaanstad- Het is FC Zaanstreek gelukt om een tweetal nieuwe hoofd sponsoren te vinden. Op de voorzijde van het nieuwe voetbalshirt zal dit seizoen het logo van Bouwbedrijf Van der Gragt komen te staan. Er is een afspraak gemaakt om per direct en voor het huidige voetbalseizoen 2022/2023 als hoofdsponsor te fungeren. De sponsoring is tot stand gekomen via eigenaar Koen van der Maat. Hij speelt sinds enkele jaren bij de veteranen van FC Zaanstreek 35+1. Dit teams speelt mee bij de KNVB 7×7 competitie op vrijdagavond.

Binnenkort zal de officiële shirtpresentatie volgen. De nieuwe wedstrijdshirts zijn inmiddels bedrukt en worden per omgaand uitgereikt. De meeste Zaankanters zullen het bouwbedrijf ongetwijfeld kennen. Bouwbedrijf Van der Gragt realiseert groot- maar ook kleinschalige projecten. Zowel woningbouw als utiliteitsbouw, in opdracht van opdrachtgevers zoals ontwikkelingsmaatschappijen, woning- bouwverenigingen, gemeenten maar ook particuliere opdrachtgevers.

Van der Gragt: al meer dan 55 jaar ’n beste bouwer

Van der Gragt is al meer dan 55 jaar dé specialist in de Zaanstreek voor het ontwikkelen en bouwen van woningen en commercieel vastgoed. De combinatie van ontwikkelen en bouwen typeert ons bedrijf. Het zorgt ervoor dat u ons kunt inzetten voor turnkey projecten die wij van a tot z voor u uitvoeren. We willen de beste zijn in alles wat we doen – van het leveren van kwaliteitsbouw tot het behalen van maximale personeelstevredenheid. Zo zorgen we ervoor dat we een aannemer zijn die aan al uw wensen tegemoet komt. Of zoals we in de Zaanstreek zeggen: ’n beste bouwer.

Vertrouw op:

  • Perfecte samenwerking voor een optimaal resultaat
  • Kennis van de laatste ontwikkelingen
  • Een altijd schone en veilige werkplek
  • Correcte oplevering
  • Deel- of totaalprojecten op maat

Bouwen met oog voor mens en milieu

We adviseren u graag over het gebruik van water- en energiebesparende installaties, duurzame energiebronnen en nieuwe bouwmethoden. Bij nieuwbouwprojecten denken we bovendien graag mee over de ruimtelijke kwaliteit en leefbaarheid in de directe omgeving. Zo maken we uw project nog duurzamer.

  • We gebruiken duurzame materialen op de bouwplaats
  • We houden onze afvalproductie zo laag mogelijk
  • Afval wordt gescheiden en vakkundig afgevoerd

We hebben daarnaast oog voor de gezondheid van iedereen die betrokken is bij het uitvoeren van onze projecten. Daarom werken we met strenge veiligheidsmaatregelen op de bouwplaats en staat schoon en netjes werken altijd centraal. We gaan respectvol om met de omgeving rondom de bouwplaats. Prettig voor onze medewerkers én voor de buurtbewoners!

Binnenkort lezen jullie in het nieuwe magazine meer over deze nieuwe sponsor.

Het bezoekadres van Bouwbedrijf Van der Gragt is Samsonweg 20 1521 RC Wormerveer
Heb je vragen kun je hen altijd bereiken per telefoon op 075-6871851 of per email info@vdgragt.nl