Zaanstad- Ook voor het aankomende zaalvoetbalseizoen 2023/2024 biedt Zaalvoetbalvereniging FCZSW/FC ZAANSTREEK de mogelijkheid om de contributie via www.clubcollect.com in maximaal 4 termijnen te betalen. Maar let op! Op de factuur staan administratiekosten van €3,50. Deze zijn voor de kosten die FCZSW/FC ZAANSTREEK maakt voor het gebruik van het facturatiesysteem. Gelieve de eerste termijn voor maandag 14 augustus te hebben overgemaakt. Ook dit jaar geldt wederom: No pay, no game.

Wil je rechtstreeks betalen, heb je niets ontvangen of kom je er niet uit via clubcollect.com dan kun je het bedrag ook direct overmaken op het iban NL 52 RABO 0302 7406 78 t.n.v. Zaalvoetbalvereniging FCZSW/FC Zaanstreek: ovv je naam.

Gelieve je gegevens in te vullen en/of te updaten zodat ook de ledenlijst hierdoor up to date blijft. Net als ieder jaar geldt de spelregel: No pay, no game! Dat wil zeggen: je bent pas speelgerechtigd voor het nieuwe zaalvoetbalseizoen wanneer (minimaal het eerste deel) de contributie binnen is.

We beginnen het zaalvoetbalseizoen met de voorbereiding zo rond medio augustus, Dan aan het einde van deze maand staat het jaarlijkse Kickoff toernooi op het programma. De zaalvoetbal competitie start vanaf maandag 4 september 2023.

Wij vertrouwen op jullie medewerking. Op naar een sportief en plezierig zaalvoetbalseizoen.

Voor eventuele vragen, tips of suggesties kun je ook terecht op deze website http://www.fczaanstreek.nl

Heb je nog vragen stuur dan een email naar info@fczaanstreek.nl . Ook zijn we vindbaar op facebook en instagram onder de naam #fczaanstreek

We wensen iedereen een fijne zomerperiode en zien jullie dan!

Namens het bestuur. (Sven, Mario, Frans, Ralph)

juni 29, 2023