Zaanstad- FC Zaanstreek is een zaalvoetbalvereniging waar je te allen tijde van harte welkom bent als zaalvoetbalspeler, supporter, vrijwilliger, donateur of als sponsor. In onze prachtige regio is het mogelijk om in een eigen voorkeurhal te zaalvoetballen op maandag, woensdag of vrijdagavond.  Voor een ieder is zaalvoetbal een sport waar je in teamverband kunt sporten en bewegen met jou vrienden of vriendinnen, buurjongens/meisjes, klasgenoten of wijkgenoten. Daarnaast wordt er vaak een kickoff voorbereiding en kerst zaalvoetbaltoernooi georganiseerd.

Welkom bij FC Zaanstreek. Wil jij graag lid worden?

Ben je 10 jaar of ouder? Dan ben je oud genoeg om lid te worden van zaalvoetbalvereniging FC Zaanstreek. Heb jij belangstelling om te zaalvoetballen neem dan contact op met de voorzitter of stuur een mail naar info@fczaanstreek.nl. Meer informatie kan je vinden op deze website www.fczaanstreek.nl

Als je lid wilt worden meld je dan aan bij de ledenadministratie via het aanmeldingsformulier op de website onder: Lid worden.

Opzeggen lidmaatschap

Uitsluitend via de ledenadministratie info@fczaanstreek.nl en dat moet gebeuren vóór 15 juni 2023. Bij niet tijdig afmelden ben/blijf je automatisch lid voor het nieuwe seizoen en ben je de dan geldende contributie verschuldigd.

Overschrijven

Allereerst dien je jezelf af te melden bij de oude vereniging en moet je zorgen dat de contributie of boetes zijn voldaan.

Aanmelden bij de nieuwe vereniging en aangeven dat het om een overschrijving gaat en van welke voetbalvereniging. (Graag met vermelding van je KNVB relatienummer).

Dan wordt de overschrijving digitaal (via sportlink) geregeld door de nieuwe vereniging;

Als FC Zaanstreek de nieuwe vereniging wordt, dan moet je het aanmeldingsformulier (lid worden) invullen en retoursturen naar info@fczaanstreek.nl

Adreswijzigingen of wijziging van contactgegevens

KNVB spelers kunnen in de voetbal.nl app persoonlijke adreswijzigingen zelf wijzigen. Ook je (mobiele) telefoonnummer kan je aanpassen in de app. Als je emailadres gewijzigd moet worden, moet je dit doorgeven aan de ledenadministratie via info@fczaanstreek.nl of wijzig dit via www.clubcollect.com

mei 9, 2023