ZITO|TEER nieuwe hoofdsponsor FCZSW

ZITO|TEER is per juni 2015 de nieuwe hoofdsponsor van zaalvoetbalvereniging FCZSW. De naam van de sponsor zal prominent op de nieuwe shirts komen te staan van de selectie.

Fred Henneke, eigenaar ZITO|TEER en gespecialiseerd in verpakkingsmaterialen en disposables, heeft veel zin in de samenwerking met zaanse zaalvoetbalvereniging FCZSW.

Het enthousiasme is wederzijds, ook FCZSW is erg blij met de overeenkomst tussen de club en de ondernemer. De club zocht sinds april naar een nieuwe hoofdsponsor omdat de voormalige sponsor er mee was gestopt. De samenwerking Fred Henneke kwam daarom precies op het juiste moment. Ook voorzitter Ralph Kerssens is blij met de verbintenis: ‘’Onze vereniging kan een sponsor als Fred goed gebruiken. Hij is mede organisator van het Saentoernooi en weet precies wat hij wil. Een ambitieuze sponsor en een ambitieuze vereniging kunnen veel voor elkaar betekenen in de toekomst.’’

Het contract werd afgelopen vrijdag door FCZSW-voorzitter Ralph Kerssens en Fred Henneke getekend. Het vlaggenschip van de vereniging speelt begin september voor het eerst in het nieuwe shirt met reclame van ZITO|TEER.

juni 22, 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.