Zaanstad- De KNVB en het bestuur van KZ Zaanstreek hebben besloten dat de zaalvoetbal competitie 2020/2021 niet meer hervat wordt en als beëindigd wordt beschouwt. Het bestuur is  voornemens medio september 2021 te starten met een nieuw seizoen (2021/2022). Alles zal dan afhangen van de dan geldende maatregelen betreft covid-19. Alle teams die zich hadden ingeschreven voor seizoen 2020/2021 worden automatisch en kosteloos ingeschreven voor het nieuwe seizoen. Er is alleen nog een sprankje hoop voor de a-categorie KNVB zaalvoetbal, dat is nog niet afgeblazen.

Indien spelers die KZZ competitie spelen de gehele contributie voor seizoen 2020/2021 al voldaan hebben, dan deze speler voor seizoen 2021/2022 geen contributie meer te betalen. Wel zullen we volgend seizoen een eenmalige bijdrage vragen van 50 euro voor het nieuwe tenue en de mogelijkheid om op een vaste avond te trainen. We onderzoeken de mogelijkheden om onze leden extra te laten zaalvoetballen op een locatie die we nog even geheim houden. Leuk wordt het wel. Evenals een onderling toernooi dat we zullen gaan organiseren tussen al onze teams wanneer de mogelijkheid het weer toelaat. Hopelijk kan dat in de zaal, kan dat niet op termijn dan zullen we uitwijken naar het veld en komen dan op half veld 7×7 in aktie.

Het bestuur hoopt dat iedereen weer snel een normaal leven kan leiden en dat wij medio september weer kunnen starten met de competitie.