Zaanstad- Sporten binnen en buiten mag weer voor alle leeftijden en op ieder moment; en ondanks het feit dat er nog niets definitief bekend is over de herstart van de zaalvoetbalcompetitie kan er nu wel getraint worden of onderlinge partijen worden gespeeld tegen andere teams van FC Zaanstreek.
Vanaf 18 jaar is binnen een CTB noodzakelijk; Iedereen vanaf 13 jaar draagt een mondkapje, maar deze mag af tijdens het sporten. Trainen en onderlinge wedstrijdjes (van dezelfde club) toegestaan. Vanaf 18 jaar is 1,5 meter afstand houden verplicht, tenzij dat voor de sportbeoefening niet mogelijk is. Er geldt geen maximale groepsgrootte; Kleedkamers, toiletten en douches mogen open. Vanaf 13 jaar is ook hier het dragen van een mondkapje verplicht en vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand; Alle horeca is gesloten, afhalen mag wel.
Tegen een eigen bijdrage is het mogelijk om via de club een zaal te huren. Mocht je hierover informatie wensen kan te allen tijde gemailt of geappt worden naar info@fczaanstreek.nl of gsm 0653334163.
januari 19, 2022