FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

FC Zaanstreek tweemaal onderuit tegen Fortuna Wormerveer: Variatie genoeg op Zaanstad Cup

Zaanstad- Na de drukbezochte eerste avond was het ook woensdagavond weer meer dan gezellig bij ZVV Zaandijk. De gastheer van de FEBO Zaanstad Cup heeft de zaken goed voor elkaar. Op en rond de velden was weer van alles te zien en horen. De arbiters hielden vooral hun eigen horloge in de gaten ondanks herhaalde oproepen hun wedstrijd te stoppen.  

Sfeerbeeld uit Zaandijk
Sfeerbeeld uit Zaandijk (Foto: RodiMedia/KK)

In Poule Feenstra & Van Goor van tevoren al opvallend de twee teams van een club t.w. Fortuna Wormerveer Zondag 1 en O23. De club werd in de transferperiode flink uitgehold, maar dat had geen invloed op het presteren. Beide teams wisten hun twee wedstrijden in winst om te zetten en lijken de strijd al beslist te hebben. Vrijdag ontmoeten de teams elkaar om 17.50 uur.

Poule Feenstra & Van Goor 

1, Fortuna Wormerveer O23, 2 – 6

2, Fortuna Wormerveer Zon, 2 – 6

3, WSV ‘30 Zon, 2 – 3

4, ZCFC, 2, 0 – 0

5, FC Zaanstreek, 2 – 0

In de Poule OM Bouwgroep vallen de veelvuldige gelijke spelen op. Het op voorhand favoriet geachte Saenden wist als enige eenmaal de volle winst te behalen (2-4 tegen Sporting Krommenie) en staat als klassementsleider genoteerd.

Poule OM Bouwgroep 

1, Saenden Zon, 2 – 4

2, RCZ Zon, 2 – 2

3, VV Assendelft Zon, 2 – 2

4, SC Hercules Zaandam Zon, 2 – 2

5, Sporting Krommenie Zat, 2 – 1

Vanavond staat er wederom een aantrekkelijk programma klaar op het terrein aan de D. Sonoyweg in Zaandam dat als Schanszicht bekend staat en de thuisbasis vormt van ZVV Zaandijk.