FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

Donderdag loting Zaanstad Cup: Wie worden de tegenstanders van Jong FC Zaanstreek?

Zaanstad- Het spel gaat nu echt beginnen. Aankomende donderdag 23 mei staat de loting van de FEBO Zaanstad Cup in de agenda. Wie gaat tegen wie spelen van 18 t/m 22 juni en welk team wordt uiteindelijk de beste ploeg van de Zaanstreek bij de mannen en de vrouwen?

Verder worden de speelschema’s van de 123inkt.nl Zaanstad PupCup en de Reduzs Zaanstad Girls Cup bekendgemaakt. Alle sponsors, clubs en scouts zijn uitgenodigd en dus van harte welkom, bij ZVV Zaandijk. Inloop is vanaf 19.00 uur. De loting begint om 19.30 uur.

Het betreft de officiële loting van de 4de FEBO Zaanstad Cup die van 18 t/m 22 juni wordt gehouden bij ZVV Zaandijk.

Waar: ZVV Zaandijk, Diederik Sonoyweg 20 in Zaandam, tegenover de Zaanse Schans.

Wie: alle sponsors, partners en deelnemende clubs zijn van harte welkom

De winnaars van vorig jaar.

Ed Kuijper benadrukt: “Naast de officiële loting van de FEBO Zaanstad Cup- wederom 20 mannenteams en 10 vrouwenselecties- maken wij de poule-indelingen en het programma bekend van de derde 123inkt.nl Zaanstad PupCup (75 teams) en de allereerste Reduzs Zaanstad Girls Cup (35 teams). Dit formele gedeelte wordt nog omlijst met de lancering van de nieuwe promofilm en doen we altijd nog een kleine quiz met niets betekenende hoofdprijs. Na dit officiële gedeelte dat uiterlijk 20.30 uur eindigt is er nog een informeel sluitstuk natuurlijk.”

Zaanstad Club Business Cup op donderdag 30 mei bij Saenden

Donderdag 30 mei zijn alle sponsors van harte welkom op het complex van Saenden in Wormerveer. Om kwart voor zeven wordt er afgetrapt. Het speelschema is bekend en is zichtbaar op de website www.febozaanstadcup.nl. De betreffende deelnemende sponsors krijgen komende week alle informatie toegestuurd.