FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

Afsluiting seizoen 2023-2024: Vele ontwikkelingen binnen de club

Zaanstad- Met het einde van de zaalvoetbal competitie in zicht is het terugblikken op het seizoen maar ook zeker vooruitblikken naar het volgende seizoen 2024-2025. In het kader daarvan dient er op korte termijn door de teams te worden besloten wat ze volgend seizoen gaan door.

Het is op dit moment nog niet geheel duidelijk wanneer de club dit in sportlink dient door te geven maar meestal ligt dit rond de transfer deadline van overschrijven op 15 juni 2024. Het moge duidelijk zijn dat alle teams van harte welkom zijn om ook volgend seizoen bij FC Zaanstreek te blijven spelen. Wel gaan er een aantal zaken veranderen. Zo zal de contributie ligt worden verhoogd en zal een team minimaal 9 a 10 man moeten bevatten. De senioren in de lagere klasse zullen veelal zonder scheidsrechter spelen. We zullen dit in de vergadering bespreken. Veelal zullen de thuiswedstrijden achter elkaar gespeeld worden. Zo zal er volgend jaar weer veel op woensdag avond in sporthal Wormer worden gespeeld en ook wekelijks op vrijdag zullen er veel teams van FC Zaanstreek- met name jeugdteams- actief zijn.

Er resten nog diverse belangrijke data voor we ons gaan opmaken voor de zomerstop, het EK en een mooie zomer. Zo speelt Jong FC Zaanstreek mee in de FEBO Zaanstad Cup- van dinsdag 18 tot en met 22 juni- bij zvv Zaandijk. Spelen onze 7×7 voetballers van FC Zaanstreek 35+1 nog mee op het ICGT toernooi op zondag 19 mei (1e pinksterdag) maar moet ons 1e elftal zich aankomende vrijdag nog zien veilig te spelen.

Mochten er nog vragen, tips of suggesties zijn dan vernemen wij dat graag. Het bestuur wil het voor iedereen zo goed als mogelijk naar de zin maken. Lang niet altijd alles wordt gemeld of aangekaart. Dus zijn er verzoeken binnen onze leden mail dit dan naar info@fczaanstreek.nl