Zaanstreek- Het veteranen team FC Zaanstreek 35+1 speelt 7 tegen 7 speelt op half veld en op(kunst)gras en komt in het seizoen 2020/21 in aktie op een aantal vrijdag avonden.
Er wordt meegedaan aan de veteranen 7 tegen KNVB competitie en men speelt buiten op een half veld met de kleine doelen.

Het betreft de 35+ 7×7 veteranen heren competitie van de KNVB waarbij 35 plussers in een vaste poule tegen elkaar spelen. Echter iedere vereniging fungeert hierij een keer als gastheer.
FCZaanstreek/COVEBO werkt de `gastavond` af op het complex van CVV Blauw-Wit in Westknollendam. De poule indeling voor de najaarscompetitie is:

1. sv Meervogels`31 35+1
2. cvv Blauw-Wit W 35+1
3. FC Zaanstreek/COVEBO 35+1
4. FC Uitgeest 35+1
5. Sporting Krommenie 31+1

De speeldata voor najaars reeks competitie in 2020/21 zijn op

Speelronde 1 vrijdag avond 25 september 2020 (FC Zaanstreek bij Blauw-Wit W- Westknollendam)
Speelronde 2 vrijdag avond 9 oktober 2020 (Sporting Krommenie- Krommenie)
Speelonde 3 vrijdag avond 30 oktober 2020 (cvv Blauw-Wit W- Westknollendam)
Speelronde 4 vrijdag avond 13 november 2020 (FC Uitgeest- Uitgeest)
Speelronde 5 vrijdag avond 27 november 2020 (sv Meervogels`31- Akersloot)

De volledige selectie bestaat uit; Erwin Voorn, Mark de Beunje, William Blom, Wout Kousebroek, Ralph Kerssens, Mark Krom, Jordy Huider,
Chrisley Rademaker,Rogier van Kalken, Eric Pirovano, Koen van de Maat, Jim van der Starre, Randy de Heus, Bart van de Maat.

Hieronder de tekst die de KNVB communiceert;
Voor mannen die na hun 35ste het voetballen zo leuk blijven vinden dat zij hun voetbalschoenen nog niet in de wilgen willen hangen, heeft de KNVB 7×7 35/45+ voetbal opgericht. Want; hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed.

“Voetbal verdwijnt niet zomaar uit je bloed”

Bij 7×7 voetbal nemen teams, bestaande uit zeven spelers die 35 jaar of ouder zijn, het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. 7×7 voetbal wordt aangeboden in drie verschillende vormen; toernooi, reeks en competitie.

7×7 voor- en najaarsreeks

Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule. Voor de voorjaarsreeks wordt er, indien mogelijk, een nieuwe indeling gemaakt en wordt er opnieuw gespeeld op vier vrijdagavonden.

7×7 competitie

Wekelijks een wedstrijd in het weekend. Wie kent het niet? Iedere week hopen op meer dan 11 spelers en een leider die druk bezig is om een elftal bij elkaar te krijgen. Ook voor deze teams is het 7×7 35/45+ voetbal een uitkomst, bijvoorbeeld in competitievorm. Hierbij spelen de teams in zeventallen, op een half speelveld tegen spelers die minimaal 35 of 45 jaar oud zijn (geen dispensatie). Onbeperkt wisselen is toegestaan, de buitenspelregel is afgeschaft en de sliding behoort niet meer tot het spel. De wedstrijden worden wekelijks op een zaterdag of zondag gespeeld.
[/two_third]
[one_third_last]


[/one_third_last]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *